Shitet vila

Njoftim Punesimi

ABCom Lushnje ne kuadrin e dixhitalizimit dhe zgjerimit te mbulimit me sherbim ne pjesen me te madhe te njesive administrative perreth qytetit eshte ne kerkim te punonjesve me energjine e duhur per tu bashkuar misionit te kompanise per ofrimin ekskluziv ne produktit 3N1 per konsumatoret, Internet,Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse.

Shitet 2+1 25 mijë euro

Shitet apartamenti 2+1 .25 mijë euro i padiskutueshëm.