Menager/e & Ekonomist/e

Njoftim PUNE. .Kompleksi Ergen me vendndodhje ne km e 3-te te rruges Rrogozhine- Peqin

Kërkohen punëtorë mobilerie

Mobileri Daka kërkon punëtorë mobilerie me eksperiencë dhe pa eksperiencë Pune. Kontakt nr 069

Mbretëresha kthehet në Lushnje.

Me idenë dhe  iniciativën  e këngëtarit Luan Manahasa,  bëhet realitet realizimi i ëndrrës së