107 m2 Shitet 33 mijë euro

Në qendër të Lushnjes pranë gjimnazit pallat i ri ,shitet hyrje e re 107

Njotim pune, Agjent shitje

Kompania BBC dega Lushnje kerkon te shtoje stafin dhe ju fton te aplikoni per

Njoftim pune, restoranti i cili ndodhet në Zhamë

Njoftim pune. Restoranti i cili ndodhet tek Karburant Kastrati në Zhamë,kërkon të punësojë kuzhinier