Dysheku i teknologjisë së lartë rregullon temperaturën sipas nevojës /Video

Bashkëshortët që ia marrin çarçafin njëri -tjetrit gjatë natës, këtë problem mund ta kenë

Apartament ne DURRES

SHITET  APARTAMENT 102 M2,  450 EURO / M2 NE DURRES TEK GALAKTIKA . 1

Viçi lind me dy koka

Kjo foto tregon viçin e lindur me dy koka, katër sy dhe dy gojë.