OKAZION! Shitet një vilë 3 katëshe.

OKAZION!
Shitet një vilë 3 katëshe tek lagjia “Kadri Qystri” përballë portës së ish-ushqimores.

Disponon 223 m2 truall nga të cilat 110 m2 janë ndërtesë dhe 113 m2 sipërfaqe oborri.

Kati i parë aktualisht është dhënë me qera si Bar-Kafe.
Objekti i banimit përbëhet nga 8 dhoma dhe garazh.

Të interesuarit të kontaktojnë për më shumë informacion në numrat e telefonit +355 69 66 29 940 dhe +355 69 67 05 453.