OKAZION! Shitet një pikë karburanti!

Shitet nje pike karburanti aktualisht e dhene me qera.ndodhet ne autostraden lushnje _ tirane.2000 m katrore e pajisur me ipoteke dhe me te gjitha letrat.eshte bere rivleresimi dhe e?èshte paguar 2%.cmimi 800.000€.kush eshte i interesuar te kontatoje ne numrat 0696629940..0696705453