Metoda e çuditshme: Vendosni gozhdë në mollë dhe shëroni veten nga anemia

Kjo mënyrë popullore është shumë e lashtë, mund të duket “e çmendur”, por shumë njerëz pretendojnë se kjo mënyrë i ka ndihmuar vërtet. Kjo mënyrë është veçanërisht efektive për njerëzit që vuajnë nga mungesa e hekurit në gjak, anemia.
Merrni 12 gozhda dhe dezinfektojini me alkool dhe lërini të qëndrojnë për 24 orë me alkool.

Pas 24 orësh lajini gozhdat me ujë të bollshëm dhe vendosini në një mollë (lloji dhe madhësia e saj nuk janë të rëndësishme) dhe lërini të qëndrojnë bashkë për disa orë të tjera. Pas kësaj hajeni mollën, ose shtrydheni ta bëni lëng të freskët.

Përsëriteni këtë procedurë për 7 ditë rresht.