Lushnje: Arrestohet roja private e TAP-it, në bashkëpunim vodhi naftë dhe trarë.

TAP ArrestohetPolicia e Komisariatit Lushnje ka arrestuar në flagrancë një punonjës të SHPSF Pelikani me detyrë ruajtjen e makinerive dhe të materialeve të gazsjellësit TAP në fshatin Imësht si dhe bashkëpuntorin e tij.
Personi V.K. 23 vjeç banues në fshatin Kalllm i vogël Fier punonjës i firmës Pelikani në bashkëpunim me shtetasin N.B. 26 vjeç banues në fshatin Imsht Lushnje kanë vjedhur 13 shtrate trarësh të makinerive dhe rreth 700 litra karburant.
Të dy personat janë 
arrestuar  flagrancë  punonjësi i SHPSF “Pelikani” dhe bashkëpuntori i tij. 
Deklarata e plotë e Drejtorisë së Policisë Fier.
Lushnje
Specialistët për Hetimin e Krimeve  Komisariatin e Policisë Lushnje, arrestuan  
flagrancë shtetasit: 
 
-N. B. 26 vjeç, banues  fshatin Imsht, Lushnje. 
 
-V. K. 23 vjeç, banues  fshatin Kallm i Vogël, Fier. 
 
Shtetasi V. K., punonjës i SHPSF “Pelikani” me detyrë  ruajtje  
makinerive dhe materialeve  Gazsjellsit “TAP”  fshatin Imsht,  orët e para  
mëngjesit  datës 28.02.2017,  bashkëpunim me shtetasin N. B., kanë 
vjedhur 13 shtrate trarësh  makinerive dhe 600-700 litra naftë. 
 
Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës  Shkallës  Parë Lushnje për veprat 
penale “Vjedhje e kryer duke shpërdoruar detyrën” dhe “Vjedhje e kryer  
bashkëpunim” parashikuar nga Nenet 135/2 dhe 134/2  Kodit Penal.