Kategoria Njoftime

Kërkohen punëtorë mobilerie

Mobileri Daka kërkon punëtorë mobilerie me eksperiencë dhe pa eksperiencë Pune. Kontakt nr 069

Njoftim Punesimi

ABCom Lushnje ne kuadrin e dixhitalizimit dhe zgjerimit te mbulimit me sherbim ne pjesen me te madhe te njesive administrative perreth qytetit eshte ne kerkim te punonjesve me energjine e duhur per tu bashkuar misionit te kompanise per ofrimin ekskluziv ne produktit 3N1 per konsumatoret, Internet,Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse.

Shitet nje magazine 2 kateshe me siperfaqe kati 1070 m2 dhe siperfaqe trualli 3230 m2

Shitet nje magazine 2 kateshe me siperfaqe kati 1070 m2 dhe siperfaqe trualli 3230