Kategoria Njoftime

Menager/e & Ekonomist/e

Njoftim PUNE. .Kompleksi Ergen me vendndodhje ne km e 3-te te rruges Rrogozhine- Peqin

Kërkohen punëtorë mobilerie

Mobileri Daka kërkon punëtorë mobilerie me eksperiencë dhe pa eksperiencë Pune. Kontakt nr 069

Njoftim Punesimi

ABCom Lushnje ne kuadrin e dixhitalizimit dhe zgjerimit te mbulimit me sherbim ne pjesen me te madhe te njesive administrative perreth qytetit eshte ne kerkim te punonjesve me energjine e duhur per tu bashkuar misionit te kompanise per ofrimin ekskluziv ne produktit 3N1 per konsumatoret, Internet,Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse.