Kategoria Kuriozitete

Rizgjimi i trurit është i mundur

Bëhet i mundur rizgjimi i trurit gjatë pleqërisë. Shkenca ka arritur që të riaktivizojë

Pse dalim me sy të kuq në foto dhe si ta shmangim këtë

Nganjëherë pupilat tona nuk arrijnë të ngushtohen kur dikush po na fotografon. Një sy

“Lufta e Portokalleve” në Itali, tradita që daton nga Mesjeta

Italianët në qytetin verior të Ivreas u argëtuan jo pak gjatë fundjavës në atë