Toshkëz,Lushnje shitet shtëpi & tokë.

OKAZION . Shitet një shtëpi  private në fshatin Toshkëz- Lushnje e cila disponon edhe  12 dynym tokë,10 dynym janë se bashku me shtepinë, ndërsa 2 dynym janë në vend tjetër.

Shitja vjen si pasoje e stabilizimit tone ne vendet europiane dhe e mos perdorimit te tyre .

Cmimi 80 000 € eshte  i diskutueshem. Jeni te lutur te na kontaktoni ne  WHATSAPP TEL. 004915756135330 A. Prifti