Kerkohen punonjes.

 

Kompania ”My Dental Turisem” lider ne fushen e turizmit dental ,

kerkon te punesoje 3 persona duke e zgjeruar stafin e saj.

Personat e interesuar duhet te plotesojne keto kritere :

Te jene te moshes nga 23 deri ne 50 vjec,dhe te kene njohuri te mira te gjuhes italiane.

Paga 400 000 mije leke.

Interesohuni ne 067 60 84 445 ose paraqituni ne zurat e saj ne Lushnje  ,

kati 2-te i godines ABCenter ,Xhamlliku tek monumenti Toka Jone.