Njoftim pune.

Nurce shpk kerkon te punesoje:

Nje menaxher shitjesh shofer te moshes 25-40 vjec.
Dy banakiere te moshes 25-45 vjec me banim ne qytet.
Page dhe kushte te mira pune me siguracione.

Gjithashtu kerkohet edhe nje teknik i cili ka kryer shkolle profesionale, me page qe fillon nga 50.000 leke.
Orari i punes 8-9 ore ne dite. E djela pushim

Kontakt 0692035999