Shitet dyqan në qendër Lushnje.

  • Shitet dyqan në qendër të Lushnjes tek pallati i ri pranë postës.Sipërfaqja është 60 m2 ,dhe sipas lartësisë që ka mund të shfrytëzohet për ta ndarë në 2 kate ose 2 dyqane.Na shkruani në 068 9000 955.