Shiten ne qender tek Luna Park 2 !

Shiten 2 hyrje nga 175 dhe 178 m katror ne katin e parafundit te Luna park 2. Shtepite jane me punime cilesore , alumin special, grila elektrike , mure te termoizoluara 50 cm, tubo bakri per sistem kaldaje etj. Momentalisht jane te dhena me qera 200 euro sejcila ne muaj. Cmimi 400 euro m katrorShiten 2 hyrje nga 175 dhe 178 m katror ne kati e parafundit tek Luna park 2. Shtepite jane me punime cilesore , alumin special, grila elektrike , muret janë me termoizolim, 50 cm,me tuba bakri per sistem kaldaje etj. Momentalisht jane te dhena me qera 200 euro sejcila ne muaj. Cmimi 400 euro m katror  ( Nese bleresi i blen te dyja 350 euro per m2.