Njoftim Punesimi

ABCom Lushnje ne kuadrin e dixhitalizimit dhe zgjerimit te mbulimit me sherbim ne pjesen me te madhe te njesive administrative perreth qytetit eshte ne kerkim te punonjesve me energjine e duhur per tu bashkuar misionit te kompanise per ofrimin ekskluziv ne produktit 3N1 per konsumatoret, Internet,Televizion Dixhital Kabllor dhe Telefoni Fikse.

Ne kuader te ketij zgjerimi kerkojme te rinj profesionise me experience per disa pozicione:

  • TEKNIK, ku perparsi do te kene kandidatet me experience te meparshme me Fibrat Optike

  • PERFAQESUES SHITJESH ne dyqan.

  • PERFAQESUES SHITJESH ne terren.

Të nderuar kandidatë, ABCom është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj.

Do te vleresohen me prioritet dhe kandidatet me banim ne zonat e reja ku po zgjerohemi si Karbunare,Krutje,Bubullime,Kolonje,Gradishte

Te interesuarit te paraqiten me CV prane zyrave te ABCom Lushnje,kontaktojne ne nr tel 0686088736 ose te shkruajne ne adresen e Email:[email protected]