Menager/e & Ekonomist/e

Njoftim PUNE.
.Kompleksi Ergen me vendndodhje ne km e 3-te te rruges Rrogozhine- Peqin ,ka vene ne funksion ambientin me ri te eventeve me hapsire deri ne 400 persona dhe kerkon te punesoje konform rregullave me page shume te mire nje menager ose menagere dhe nje ekonomiste.Te interesuarit te kontaktojne ne 068 20 79 612 .