Mbretëresha kthehet në Lushnje.


Me idenë dhe  iniciativën  e këngëtarit Luan Manahasa,  bëhet realitet realizimi i ëndrrës së tij dhe qytetarëve Lushnjarë për vendosjen e monumentit të mbretëreshës së këngës  ,të madhes Vaçe Zela.Luan Manahasa shprehet se është i lumtur  që kjo vepër u krye dhe falenderon skulptorin Arben Bajo ,Bashkinë Lushnje dhe kryetarin e Bashkisë Lushnje Fatos Tushe per mbështetjen financiare për këtë vepër madhështore që është vlerë e shtuar qytetit të Lushnjes. Në muajin shtator vepra do të vendoset në qendër të qytetit.Ai thotë ,mbretëreshën ia ktheva vendlindjes!