Edhe në Myzeqe

Kur kalon kufirin shqiptar dhe shkel prap në tokë shqipe në Kosove, sheh gjithandej flamuj kuq e zi  edhe te shtetit të Kosovës.Por me këtë pamje e ndeshesh edhe në Myzeqe .Pamjet në foto i shkëputëm nga një karburant në dalje të Fiersheganit.