Vende te lira Pune.

GPG Company kerkon drejtues mjetesh te renda, 4 Akse ,per traile dhe mjete me zinxhir,( Traktor – Ekskavator ).
Kontakte : 069 20 92 087
069 20 75 211
035 225 985