Shitet nje magazine 2 kateshe me siperfaqe kati 1070 m2 dhe siperfaqe trualli 3230 m2

Shitet nje magazine 2 kateshe me siperfaqe kati 1070 m2 dhe siperfaqe trualli 3230 m2.

Magazina ndodhet tek ish Fabrika e Letres ne Lushnje dhe ka dalje ne rrugen nacionale per ne Berat.

Me infrastrukture te plote, kanalizime, energji elektrike pa nderpreje me sistemin 20 kv si dhe uje te garantuar 24 ore. Objekti ka lartesi dhe konstrukt betoni per pesha te renda edhe ne katin e dyte.

Per hollesira dhe kontakt tel 0692068229.