Lushnje ,shitet prona ,truall ndërtesë!

Lushnje ,shitet prona ,truall ndërtesë!250 m2 Truall dhe 150 m2 ndertese 2 kateshe.
Objekti ndodhet ne rrugen Lutfije Bano prane Victory Scool ne lagjen Skender Libohova.