Një grup grash kosovare ,habisin trupat e sigurisë së KFOR në urën e Ibrit në Mitrovicë

Një grup grash kosovare ,habisin trupat e sigurisë së KFOR në urën e Ibrit në Mitrovicë.


Një grup i grave ka vizituar të shtunën Urën e Ibrit në Mitrovicë. Ato kanë bërë një gjest që i ka habitur edhe ushtarët italian të KFOR-it, të cilët janë të stacionuar në mes të urës që e ndanë qytetin e Mitrovicës, shkruan Magazina.al

Grupi i grave, gjatë vizitës në këtë lokacion, ia kanë krisur këngës me def, duke kënduar për Mitrovicën

“Mitrovica është Kosovës” , dëgjohen gratë duke kënduar, derisa pjesëtarët e KFOR-it xhirojnë me telefona të habitur dhe pa kuptuar se çfarë po ndodh.