Viçi lind me dy koka

Viçi lind me dy koka

Viçi lind me dy koka

Kjo foto tregon viçin e lindur me dy koka, katër sy dhe dy gojë. Ngjarja ka ndodhur në 7 Shkurt në veri të Himachal Pradesh, Indi.

Pronari i kafshës, nga fshati Shimla është shokuar kur ka parë kafshën dhe e ka filmuar. Kjo nuk është hera e parë që në Indi lindin kafshë me deformime të tilla.

Por, pas publikimi të videos nga pronari, shumë turistë kuriozë kanë shkuar në shtëpinë e tij për ta parë nga afër viçin.

Në Janar një viç në Bengalin Perëndimor ka lindur me vetëm një sy të madh.

Në Janar një viç në Bengalin Perëndimor ka lindur me vetëm një sy të madh.

Në Janar një viç në Bengalin Perëndimor ka lindur me vetëm një sy të madh.


Banorët e fshatit e kanë adhuruar viçin, i cili nuk ka hundë, dhe e kanë quajtur atë si një dhuratë të “dërguar nga Perëndia”.