Njoftim/Firma ”Center Shqiptare ”kerkon 100 punetore!

Firma  Center Shqiptare kerkon te punesoje 100 punetore  femra dhe meshkuj ne fushen e rrobaqepsise,me ose pa eksperience.Nga mosha 18 deri  ne 40 vjec.

Per prodhimin e cantave ambalazh te firmave me te njohura si ;Versage,Hogan,Dolce and Gabana etj.

Kushtet e punes qe ofrohet jane shume te mira dhe paga eshte e kenaqshme.

Cente Shqiptare ndodhet te ish-parku i autobusave lushnje .

Telefononi ne 069 81 88 964.