CR7 pozë familjare në Instagram me fanellen e Juventusit.

CR7 pozë familjare në Instagram me fanellen e Juventusit.

CR7 në palestër, CR7 në Liqenin e Komos, CR7 në stërvitje në Vinovo. Cristiano Ronaldo konfirmohet ‘fenomen’ edhe në rrjetet sociale.Pozë familjare në Instagram, CR7 merr rreth 6 milion “like” për 3 orë

Fotoja e tij e fundit në Instagram, ku ka pozuar së bashke me partneren e tij Georgina dhe fëmijët në tarracën e vilës së tij në Torino, ka marrë rreth 6 milion “like” brenda 3 orësh.