Kërkohet për punësim kamarier.Njoftime

Kërkohet për punësim kamarier.

Restorant ARBEN KUKA pas bashkisë, kerkon te punesoje Kamarier. Personat e interesuar te telefonojnë në numrin 069 22 010 41…

Kërkohet për punësim mobilier marangoz.Njoftime

Kërkohet për punësim mobilier marangoz.

Mobileri Gjyla prane kryqezimit te spitalit, kerkon te punesoje Mobilier marangoz te moshes deri ne 40 vjec . Të interesuarin…

Kërkohet për punësim një inxhinier ose inxhiniere mekanikNjoftime

Kërkohet për punësim një inxhinier ose inxhiniere mekanik

Kërkohet për punësim një inxhinier ose inxhiniere mekanik ,të cilët njohin mirë vizatimet 2D & 3D .Përparësi do të kenë…

Fabrika e Mermerit Xhindoli kerkon te punesojeNjoftime

Fabrika e Mermerit Xhindoli kerkon te punesoje

Fabrika e Mermerit Xhindoli kerkon te punesoje, Arkitekte,Inxhiniere ndertimi ,Inxhinier mekanik dhe Inxhinier elektrik si dhe punetore me arsim te…