Menyra sesi te kurseni baterinë e celularit tuaj.Hi Tech

Menyra sesi te kurseni baterinë e celularit tuaj.

Gjatë një takimi të zhvilluar pak ditë më parë në Kaliforni, “Android Dev”, kompania që ka prodhuar aplikacionin e shumicës…

Facebook me opsion për fshirjen e mesazheve.Hi Tech

Facebook me opsion për fshirjen e mesazheve.

Facebook filloi testimin e opsionit “unsend” për Messenger, i cili lejon përdoruesin të fshijë mesazhin e dërguar në mënyrë që…

“Instagram” dhe “Facebook” ndërpresin kontratën.Hi Tech

“Instagram” dhe “Facebook” ndërpresin kontratën.

“Instagram” dhe “Facebook” janë dy rrjetet sociale më të përdorura në botë. Dy themeluesit e “Instagram” kanë pasur së fundmi…

Interneti më i shpejtë 5G, beteja mes Kinës dhe SHBA.Hi Tech

Interneti më i shpejtë 5G, beteja mes Kinës dhe SHBA.

Në SHBA, ku qeveria zakonisht shmang mandatimin dhe koordinimin e përpjekjeve nga sektori privat, shumica e eksperimentimeve janë udhëhequr nga…

Njihuni me videon më të klikuar në Facebook.

Nëse kishit menduar se videoja më e klikuar në historinë e rrjetit social do të tregonte ndonjë çmenduri, apo diçka…

Tinder U është shërbimi iri i njoftimeve, dizajnuar për studentëtHi Tech

Tinder U është shërbimi iri i njoftimeve, dizajnuar për studentët

Tinder ka njoftuar lançimin e një shërbimi të ri të lidhjeve të quajtur Tinder U sot. Është parashikuar specikisht për…

Aplikacioni me i ri ne treg quhet ”Caj Mali”.Hi Tech

Aplikacioni me i ri ne treg quhet ”Caj Mali”.

Ermir Lushnjari, 35 vjeç, i lindur në Fier, Shqipëri, nga viti 2011 është bërë nënshtetas italian. Prej 20 vitesh ai…

Fantastike kjo video.Hi Tech

Fantastike kjo video.

https://www.facebook.com/904847736315285/videos/1068547779945279/

TURQI – Drejt përfundimit stadiumi me pamjen e një… ëmbëlsire!Hi Tech

TURQI – Drejt përfundimit stadiumi me pamjen e një… ëmbëlsire!

Ka përfunduar 98 për qind e punës për ndërtimin e stadiumit të qytetit Koxhaeli, që do të ketë një kapacitet…