Dua Lipa në kopertinën e “Vogue”.Lajme

Dua Lipa në kopertinën e “Vogue”.

Kur nënshkroi kontratën e parë diskografike në moshën 18-vjeçare punonte kamariere, ndërsa tani Dua Lipa ka pushtuar arenat botërore duke…

Studentët e Juridikut:“Shqipëria si Europa”Lajme

Studentët e Juridikut:“Shqipëria si Europa”

“E duam Shqipërinë si gjithë Europa”. Ky është mesazhi i fortë që studentët e Juridikut kanë lëshuar sot, teksa i…

Rama fton në zyrë studentët protestues.Lajme

Rama fton në zyrë studentët protestues.

Pavarësisht shfuqizimit të VKM për tarifën e provimeve të mbartura, studentët nuk tërhiqen nga protestat e tyre deri në plotësimin…

Studentët shqiptarë me shpenzimet më të larta në Europë.Lajme

Studentët shqiptarë me shpenzimet më të larta në Europë.

Studentët kanë pushtuar rrugët e Tiranës kundër rritjes së tarifave në Universitetit.  Edhe pse Shqipëria nuk ka shkollat dhe univeristetet…

Luksemburgu, vendi i parë në botë me transport publik falas.Lajme

Luksemburgu, vendi i parë në botë me transport publik falas.

Luksemburgu do të jetë vendi i parë në botë që pritet të ketë transport publik falas për të gjithë. Biletat…

Tërhiqet qeveria: Shfuqizohet VKM për provimet e mbartura.Lajme

Tërhiqet qeveria: Shfuqizohet VKM për provimet e mbartura.

Tërhiqet qeveria. Protesta e studentëve ka zmbrapsur qeverinë duke shfuqizuar që sot VKM për provimet e mbartura. Ministrja e Arsimit…

Studentët në kor: Nuk tërhiqemi nga protesta.Lajme

Studentët në kor: Nuk tërhiqemi nga protesta.

Studentët nuk tërhiqen nga protesta e tyre pavarësisht shfuqizimit të VKM për taksën e provimeve të mbartura. Ata thonë se…

Pse kilogramët e tepërt hiqen ngadalë dhe merren shpejt?Lajme

Pse kilogramët e tepërt hiqen ngadalë dhe merren shpejt?

Kontrollimi i peshës është i bazuar në balancën në mes konsumimit të kalorive dhe energjisë që harxhoni gjatë një dite.…

Hyn në fuqi ligji i ri për importin e makinave të përdorura.Lajme

Hyn në fuqi ligji i ri për importin e makinave të përdorura.

Ka hyrë në fuqi vendimi i qeverisë që ndalon importin e makinave të prodhuara përpara vitit 2009. Autoveturat, duhet të…