Lajmet e Fundit
b shehaj

Drejtoresha shkel ligjin, qytetarët paguajnë. Shkarkimet e paligjshme në Tatime, 4 milionë USD dëme

Kontrolli i Lartë i Shtetit deklaroi se shkarkimet e paligjshme nga puna në Drejtorinë e Tatimeve i kanë kushtuar taksapaguesve 4 milionë dollarë vetëm për vitin 2014. Në një ...
Mbledhje-Qeverie

Shqiptarët shtrënguan rripin. Qeveria e pranon: Familjet ulën konsumin me 3.3%

Qeveria është detyruar të pranojë zyrtarisht se familjet shqiptare kanë shtrënguar rripin duke ulur konsumin e tyre. Në programin trevjeçar të reformave ekonomike 2016-2018, ...
Arben Ahmetaj

Krijohet Inspektorati i Tregut. Arben Ahmetaj merr karburantet. Ja bizneset që kontrollohen:

Qeveria ka vendosur të krijojë një strukturë të re që do të mbikëqyrë tregun dhe do të kontrollojë bizneset për respektimin e ligjeve tregtare. Bëhet fjalë për Inspektoratin ...
PENTAX Image

Abuzimet me karburantet? Shqiptarët të pambrojtur.

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka faktuar atë çfarë flitet prej vitesh tashmë në Shqipëri. Institucionet shtetërore janë të paafta për të mbrojtur konsumatorët nga abuzimet ...
oficina

MM , në shitje 40 avionë dhe 4 helikopterë ushtarak

Ministria e Mbrojtjes ka nxjerrë në shitje mjetet fluturuese ushtarake të bazave të Kuçovës, Gjadrit,Rinasit dhe Farkës ne një ankand që do të zhvillohet në datën 22 Shkurt ...
dhuna-nvgdaj-gruas

Dhunë ndaj nënës, dy raste në një ditë

Dy raste të dhunës në familje u raportuan ditën e sotme nga uniformat blu. Në të dyja rastet raportohet për dhunë ndaj nënës, ndërkohë që ngjarjet janë shënuar njëra ...
patentat-e-reja

Rregullore e re për patentat e reja

Aplikantët për provimin e lejes së drejtimit të makinave do të kalojnë në një komision shëndetësor, i cili do të përcaktojë sëmundjet, gjendjen psikologjike dhe a është ...
Faqja 1 Nga 912345...Fundit »
© 2016 Radio Lushnja 95.5 FM – Melodia Juaj…. All rights reserved.
Designed by EStudio.Al